Strand in Workum
Mooiste marktplein in Friesland
Fietsen langs het water in Workum
Kitesurfen en windsurfen in Workum
Sluis Workum met uitzicht op het Ijsselmeer

Slapen in Workum

Eigenlijk heb je helemaal geen tijd om te slapen, zoveel is er te doen in en rond Workum. Gelukkig ligt de viersterren camping met bungalowpark en jachthaven pal aan de IJsselmeerkust, zodat je ’s avonds de zon in het IJsselmeer ziet zakken en bij het krieken van de dag alweer op het strand kunt staan. Kan, maar het hoeft niet natuurlijk.

Slapen in een watersportstad kan natuurlijk ook in de eigen boot. Zowel aan het IJsselmeer als vanaf de meren zijn ligplaatsen en jachthavens voorhanden met de nodige sanitaire voorzieningen. Wie geen eigen boot of tent heeft en luxe en de gezelligheid van de stad Workum dichtbij wil hebben, heeft keus uit verschillende pensions, Bêd en Brochje (Fries voor Bed & Breakfast) of hotels. Allemaal op loopafstand van het centrum.

Juist op zoek naar rust en ruimte en volop speelgelegenheid voor de kinderen? Dan zijn er in de omgeving verschillende boerderijcampings te vinden. Lekker veel ruimte om de tent, verstoppertje spelen met de andere kinderen, hutten bouwen en kijken bij het melken. Daar kan geen animatieteam tegenop. En wie weet wordt er wel een kalfje geboren!

Overnachten in een hotel, bungalow, tent, caravan of boot!

 
 
© ZWF ontwerp